"Ақмола облысы білім басқармасының Зеренді ауданы бойынша білім бөлімі Көктерек ауылының бастауыш мектебі" коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение "Начальная школа села Коктерек отдела образования по Зерендинскому району управления образования Акмолинской области"

 

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

ас мәзірі

                      БЕКІТЕМІН
      "Ақмола облысы білім басқармасының
      Зеренді ауданы бойынша білім бөлімі" ММ басшысы
        _______________ Р.К. Абдикенов
        "____" _________ 20___ жыл
 
Төрт апталық ас мәзірі (жаз-күз)
І апта
Күн Тағамның атауы, ингридиенттері тағамның шығымы, грамм соммасы
7-10 жас 11-14 жас 15-18 жас
дүйсенбі Борщ (қызылша, ақ қауданды қырыққабат, қызанақ пастасы,  сәбіз, ақжелкен, пияз, йодталған тұз, өсімдік майы, қант, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Пісірілген тауық еті (тауық еті, пияз) 80 90 100
Гарнир: арпа жармасы 100 130 150
Қара  бидай наны 20 35 40
Сүт 200 200 200
Сүзбеше 100 100 100
Ара балы 10 10 10
сейсенбі Жарма салынған көже (сұлы жармасы, сәбіз, пияз, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Күріш пен тартылған ет салынған бұрыш (тәтті бұрыш, сиыр еті (котлетке арналған ет), күріш жармасы, пияз, өсімдік майы, кептірілген нан, қызанақ тұздығы, сорпа, құнарландырылған бидай ұны, сәбіз, пияз, қызанақ пастасы, қант) 200 230 269
Қара  бидай наны 20 35 40
Балғын қиярдан салат (балғын қияр, өсімдік майы) 60 80 100
Итмұрын жемісінен кисель (кептірілген итмұрын жемісі, қант, картоп крахмалы, лимон қышқылы, су) 200 200 200
Алма 200 200 200
сәрсенбі Жарма салынған көже (сұлы жармасы, сәбіз, пияз, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Бұқтырылған ет (сиыр еті, пияз, өсімдік майы, қызанақ пастасы, бидай ұны) 80 90 100
Гарнир (бұқтырылған қырыққабат) 100 130 150
Қара  бидай наны 20 35 40
Сузбеше 100 100 100
Айран 200 200 200
бейсенбі Үй кеспе көжесі (құнарландырылған бидай ұны, жұмыртқа, су, йодталған тұз, пияз, сары май, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Балық котлеті (көксерке балығы, бидай наны, сүт немесе су, кептірілген нан, өсімдік майы) 80 90 100
Гарнир: сүт қатылған көкөніс (сәбіз, картоп, көк бұршақ консервілеген, ақ қауданды  қырыққабат, сүт қатылған көкөніс) 75/26 100/30 120/30
Қара  бидай наны 20 35 40
Балғын жемістен компот (алма, қант, су) 200 200 200
жұма Балғын қырыққабаттан щи (ақ қауданды қырыққабат, сәбіз, ақжелкен, пияз, қызанақ пастасы, құнарландырылған бидай ұны,  өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Палау (сиыр еті, күріш жармасы, өсімдік майы, пияз, сәбіз, қызанақ пастасы 150/50 180/50 200/50
Дәруменді салат (балғын алма, картоп, сәбіз, пияз, консервіленген көк бұршақ, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 60 80 100
Қара  бидай наны 20 35 40
Ара балы 10 10 10
Сүт 200 200 200
                      БЕКІТЕМІН
      "Ақмола облысы білім басқармасының
      Зеренді ауданы бойынша білім бөлімі" ММ басшысы
        _______________ Р.К. Абдикенов
        "____" _________ 20___ жыл
 
Төрт апталық ас мәзірі (жаз-күз)
ІІ апта
Күн Тағамның атауы, ингридиенттері тағамның шығымы, грамм соммасы
7-10 жас 11-14 жас 15-18 жас
дүйсенбі Үй кеспе көжесі (құнарландырылған бидай ұны, жұмыртқа, су, йодталған тұз, пияз, сары май, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Рагу (сиыр еті, өсімдік майы, картоп, сәбіз, пияз, құнарландырылған бидай ұны) 140/60 140/60 140/60
Гарнир (арпа жармасы) 100 130 150
Қара  бидай наны 20 35 40
Сүзбеше 100 100 100
Сүт 200 200 200
сейсенбі Көкөніс көжесі (ақ қауданды қырыққабат, картоп, сәбіз, пияз, көк бұршақ консервіленген, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Голубцы етпен және күрішпен(аққауданды қырыққабат,сиыр еті,күріш жармасы,пияз,өсімдік майы,тұздық) 200 200 200
Сәбіз мен алмадан салат (балғын сәбіз мен алма, қант, өсімдік майы) 60 80 100
Қара  бидай наны 20 35 40
Кептірілген жемістен компот (өрік, мейіз) 200 200 200
Банан 200 200 200
сәрсенбі Вермишель салынған көже (вермишель, сәбіз, пияз, өсімдік майы, қызанақ пастасы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Ет тефтелиі (котлетке арналған сиыр еті, бидай наны, сүт, пияз, өсімдік майы, құнарландырылған бидай ұны, сары май) 80 90 100
Гарнир: батырып піскен қарақұмық 100 130 150
Қара  бидай наны 20 35 40
Сузбеше 100 100 100
Айран 200 200 200
бейсенбі Харчо көжесі (күріш жармасы, пияз, сары май, ақжелкен, қызанақ пастасы 200/25 230/25 250/25 616 тг
Бөктірілген көксерке балығы (көксерке балығының кесек еті, пияз, ақжелкен, ақ қатық негізі, сорпа, сары май, құнарландырылған бидай ұны, пияз) 75/50 75/50 75/50
Гарнир (картоп езбесі) 100 130 150
Қара  бидай наны 20 35 40
С дәруменді кисель (концентраттан кисель, қант, лимон қышқылы, су, С дәруменді ұнтағы) 200 200 200
Алмұрт 200 200 200
жұма Бұршақ көжесі (картоп, үрме бұршақ, сәбіз, пияз,  өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/50 230/25 250/25 616 тг
Пісірілген тауық еті (тауық еті, пияз) 80 90 100
Гарнир:пісірілген макарон 100 130 150
Қара  бидай наны 20 35 40
Ара балы 10 10 10
Сузбеше 100 100 100
Көп дәруменді шырын 200 200 200
                      БЕКІТЕМІН
      "Ақмола облысы білім басқармасының
      Зеренді ауданы бойынша білім бөлімі" ММ басшысы
        _______________ Р.К. Абдикенов
        "____" _________ 20___ жыл
 
Төрт апталық ас мәзірі (жаз-күз)
ІІІ апта
Күн Тағамның атауы, ингридиенттері тағамның шығымы, грамм соммасы
7-10 жас 11-14 жас 15-18 жас
дүйсенбі Харчо көжесі (күріш жармасы, пияз, сары май, ақжелкен, қызанақ пастасы 200/25 230/25 250/25 616 тг
Ет котлеті (күріш жармасы, пияз, сары май, ақжелкен, қызанақ растасы, йодталған тұз, сорпа, сиыр еті) 75/5 85/5 95/5
Құрамалы гарнир (пісірілген күріш және картоп езбесі) 100 130 150
Қара  бидай наны 20 35 40
Ара балы 10 10 10
Сүт 200 200 200
сейсенбі Борщ (қызылша, ақ қауданды қырыққабат, қызанақ пастасы,  сәбіз, ақжелкен, пияз, йодталған тұз, өсімдік майы, қант, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Пісірілген тауық еті (тауық еті, пияз) 80 90 100
Гарнир: арпа жармасы 100 130 150
Тәтті бұрыш пен шөптесінен салат (тәтті бұрыш, көк жуа, өсімдік жуа) 60 80 100
Қара  бидай наны 20 35 40
Балғын жемістен компот (алмұрт, қант, су) 200 200 200
Банан 200 200 200
сәрсенбі Тұздықты көже (рассольник): картоп, пияз, тұздалған қияр, өсімдік майы, сорпа немесе су, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Бұқтырылған ет (сиыр еті, пияз, өсімдік майы, қызанақ пастасы, бидай ұны) 80 90 100
Гарнир (бұқтырылған қырыққабат) 100 130 150
Балғын қызанақтан салат (балғын қызагак, жасыл пияз, өсімдік майы) 60 80 100
Қара  бидай наны 20 35 40
Сузбеше 100 100 100
Айран 200 200 200
бейсенбі Бұршақ көжесі (картоп, үрме бұршақ, сәбіз, пияз,  өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/50 230/25 250/25 616 тг
Көксерке балығы тефтелиі (көксерке балығы, бидай наны, сүт, пияз, құнарландырылған бидай ұны, өсімдік майы) 80 90 100
Гарнир: сүт қатылған көкөкніс (сәбіз, картоп, көк бұршақ консервіленген, ақ қауданды қырыққабат, сүт қатығы, сүт, сары май, құнандырылған бидай ұны, сорпа немесе су, қант) 75/26 100/30 120/30
Қара  бидай наны 20 35 40
Көп дәруменді шырын 200 200 200
Алма 200 200 200
жұма Жарма салынған көже (сұлы жармасы, сәбіз, пияз, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Үй қуырдағы (сиыр еті, картоп, пияз, қызанақ пастасы, өсімдік майы) 200 200 200
Дәруменді салат (балғын алма, балғын қызанақ, балғын қияр, сәбіз, шырын үшін лимон, қант, өсімдік майы) 60 80 100
Қара  бидай наны 20 35 40
Итмұрын жемісінен кисель (кептірілген итмұрын жемісі, қант, картоп крахмалы, лимон қышқылы, су) 200 200 200
Алмұрт 200 200 200
                      БЕКІТЕМІН
      "Ақмола облысы білім басқармасының
      Зеренді ауданы бойынша білім бөлімі" ММ басшысы
        _______________ Р.К. Абдикенов
        "____" _________ 20___ жыл
 
Төрт апталық ас мәзірі (жаз-күз)
IV апта
Күн Тағамның атауы, ингридиенттері тағамның шығымы, грамм соммасы
7-10 жас 11-14 жас 15-18 жас
дүйсенбі Көкөніс көжесі (ақ қауданды қырыққабат, картоп, сәбіз, пияз, көк бұршақ консервіленген, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Ет биточкилері (котлетке арналған ет, бидай наны, сүт, кептірілген нан, өсімдік майы, сары май) 75/5 85/5 95/5
Гарнир: бөктірілген күріш 100 130 150
Қара  бидай наны 20 35 40
Ара балы 10 10 10
Сүт 200 200 200
сейсенбі Вермишель салынған көже (вермишель, сәбіз, пияз, өсімдік майы, қызанақ пастасы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Бұқтырылған ет (сиыр еті, пияз, өсімдік майы, қызанақ пастасы, бидай ұны) 80 90 100
Гарнир (бұқтырылған қырыққабат) 100 130 150
Ақ қауданды қырыққабат салаты (ақ қауданды қырыққаба, сәбіз, қант, өсімдік майы) 60 80 100
Қара  бидай наны 20 35 40
Бағын жемістен компот (алма мен алмұрт, қант, су) 200 200 200
Банан 200 200 200
сәрсенбі Борщ (қызылша, ақ қауданды қырыққабат, қызанақ пастасы,  сәбіз, ақжелкен, пияз, йодталған тұз, өсімдік майы, қант, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Гуляш (сиыр еті, өсімдік майы, пияз, қызанақ пастасы, құнарландырылған бидай ұны) 60 80 100
Гарнир (арпа жармасы) 100 130 150
Қара  бидай наны 20 35 40
Сузбеше 100 100 100
Айран 200 200 200
бейсенбі Үй кеспе көжесі (құнарландырылған бидай ұны, жұмыртқа, су, йодталған тұз, пияз, сары май, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25 250/25 616 тг
Бұқтырылған көксерке балығы (көксерке балығы, сорпа, сәбіз, ақжелкен, пияз, қызанақ пастасы, өсімдік майы, қант, йодталған тұз) 75/50 75/50 75/50
Гарнир: сүт қатылған көкөкніс (сәбіз, картоп, көк бұршақ консервілінген, ақ қауданды қырыққабат, сүт қатығы, сүт, сары май, құнарлындырылған бидай ұны, сорпа, қант) 75/26 100/30 120/30
Қара  бидай наны 20 35 40
Шабдалы шырыны 200 200 200
Алма 200 200 200
жұма Жарма салынған көже 200/50 230/25 250/25 616 тг
Палау (сиыр еті, күріш жармасы, өсімдік майы, пияз, сәбіз, қызанақ пастасы) 150/50 150/50 150/50
Балғын қызанақтан салат 60 80 100
Қара  бидай наны 20 35 40
Сузбеше (творог) 100 100 100
Сүт 200 200 200
Жаңартылған күні: 24.08.2021 12:47
Құрылған күні: 24.08.2021 12:47

Текст